Onze employer branding consultants staan klaar om je employer value proposition (EVP) mee uit te stippelen.

HR consultancy
op topniveau

Payroll, recruiting, training & development, employer branding – allemaal processen die cruciaal zijn voor de toekomst van jouw bedrijf. Allemaal processen die meer impact hebben als ze in handen liggen van de juiste HR professionals.

Contacteer ons
Foto van HR generalist

Payroll &
administratie

Onze payroll officers ontfermen zich over de personeels- en loonadministratie. Je rekent op hen als het op sociale wetgeving en payroll software aankomt. Maar evengoed om te luisteren naar je medewerkers en hun vragen over ziekte, zwangerschapsverlof en vakantiedagen.

Recruiting
& talent
management

Het succes van je bedrijf hangt uiteraard af van je medewerkers. Wil je op uw twee oren slapen? Dan schakel je PZ consulting in voor rekrutering en talent management. Onze HR generalisten en recruiting specialisten weten exact hoe die verborgen talenten bloot te leggen – en dat zowel bij kandidaten als bij uw huidige werknemers. Zodat je nu, maar ook later de juiste talenten in huis hebt om te blijven groeien.

PZ consulting biedt naast specifieke experten ook vaak HR generalisten aan.

Training &
development

Het groeipotentieel in je werknemers zien is één ding. Ze de kans geven om hun competenties effectief te ontwikkelen en de meerwaarde ervan te erkennen is iets anders. Reken daarvoor gerust op PZ. Onze learning & development consultants en talent officers buigen zich over de leertrajecten van je medewerkers én volgen ze op. Denk ondertussen gerust na over wat je straks met al die goodwill gaat doen.

Contacteer ons

Clients

Benieuwd welke sterke merken al klant zijn bij PZ?