HR consultancy
op niveau

Payroll, recruiting, training & development – allemaal processen die cruciaal zijn voor de toekomst van uw bedrijf. Allemaal processen die meer impact hebben als ze in handen liggen van de juiste HR professionals. En die brengt PZ tot bij u.

Contacteer ons

Payroll &
administratie

Onze payroll professionals ontfermen zich over uw personeels- en loonadministratie. U rekent op hen als het op sociale wetgeving en payroll software aankomt. Maar evengoed om te luisteren naar uw medewerkers en hun vragen over ziekte, zwangerschapsverlof en vakantiedagen.

Recruiting
& talent
management

Het succes van uw bedrijf hangt uiteraard af van uw medewerkers. Wilt u op uw twee oren slapen? Dan schakelt u PZ in voor rekrutering en talent management. Onze HR professionals weten exact hoe die verborgen talenten bloot te leggen – en dat zowel bij kandidaten als bij uw huidige werknemers. Zodat u nu, maar ook later de juiste talenten in huis hebt om te blijven groeien.

Training &
development

Het groeipotentieel in uw werknemers zien is één ding. Ze de kans geven om hun competenties effectief te ontwikkelen en de meerwaarde ervan te erkennen is iets anders. Reken daarvoor gerust op PZ. Onze professionals buigen zich over de leertrajecten van uw medewerkers én volgen ze op. Denkt u ondertussen gerust na over wat u straks met al die goodwill gaat doen.

Contacteer ons

Clients

Benieuwd welke sterke merken al klant zijn bij PZ?