Junior HR Consultant

Wij zijn PZ, een Belgisch bedrijf actief in HR Consultancy, met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Voor hen verzorgen we alle HR zaken – van recruitment tot payroll en alles daar tussenin.

Your job

Een succesvol bedrijf rekent op zijn medewerkers. Die rekenen op hun beurt weer op goede HR processen. Laat dat nu exact hetgene zijn waar jij je over ontfermt op project!

Jij springt de klant operationeel bij door onder andere te zorgen voor een vlotte selectie en rekrutering van nieuwe werknemers, het begeleiden van werknemers in training en ontwikkeling of te zorgen dat loon- en personeelsadministratie op punt staan.

Your skills

Jij hebt een hart voor human resources, dat merkt iedereen aan de gedrevenheid en het enthousiasme die jij elke dag meebrengt naar de werkvloer. Die passie voor je vak ontdekte je tijdens je Bachelor of Master in Sociaal Werk, Handelswetenschappen, Psychologie, TEW of een andere HR gerelateerde richting. Verder heb je al een eerste relevante stage of werkervaring achter de rug. Je kan je goed uitdrukken in het Nederlands en kan je behelpen in het Frans en Engels. Daarnaast blijf je graag up-to-date in alle actuele HR materie.

Our offer

  • Contract van onbepaalde duur
  • Boeiende projecten die een gemiddelde duurtijd hebben van 6 tot 10 maanden, daarna staat er een volgend project voor je klaar
  • Veel variatie, veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen
  • Opleidingen en een persoonlijk groeitraject
  • Veel fun en events met PZ-collega’s
  • Focus op work-life balance
  • Een aantrekkelijk loon, samen met een bedrijfswagen en een uitgebreid pakket aan extra-legale voordelen

Sounds like a plan?

junior-hr-consultant

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Telefonische screening

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een jobbeurs of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een kort maar krachtig gesprek van een half uurtje. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan spreken we een datum en uur af waarop jij eens langskomt om face-to-face kennis te maken.

Ontmoet ons

Tijdens die eerste ontmoeting leer je onze manier van werken iets beter kennen. En dan krijg jij het woord. Niet om over het weer te vertellen, dat deden we al om het ijs te breken. Eerder om het eens over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben. Je technische skills mag je dan weer met de loyalty manager overlopen. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract bespreking

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor je eerste uitdaging. Succes!

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij PZ te werken?
Bekijk de video’s van onze collega’s Diewertje & Stéphanie.

Solliciteer

Zin om te werken als PZ professional? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.