Junior Recruitment Officer

We zijn op zoek naar een Junior Recruitment Officer om ons recruitment team te vervoegen. Als Junior Recruitment Officer sta je garant voor de continuïteit van instroom aan kandidaten. Je rapporteert hierbij aan de recruitment team lead.

YOUR JOB

In de rol van Junior Recruitment Officer ga je dagelijks actief op zoek naar nieuwe kandidaten via verschillende wervingskanalen. Je neemt ownership over je eigen zoekproces, werpt regelmatig een kritische blik op je manier van werken en doet voorstellen ter optimalisatie. Daarnaast beheer je ook onze spontane instroom aan kandidaten.

Heb je een potentiële kandidaat kunnen strikken? Dan evalueer jij aan de hand van een eerste telefonische screening of er een mogelijke match is met onze vacatures en plan je op basis daarvan een eerste interview in met jouw collega recruiters. Zijn ook zij enthousiast over jouw aangebrachte kandidaat? Dan help jij mee met het inplannen van vervolggesprekken bij onze sales collega’s.

Verder sta je onze recruiters bij in administratieve taken en neem je actief deel aan de organisatie van jobbeurzen of eigen events. Je rapporteert hierbij steeds aan de recruitment teamlead.

YOUR SKILLS

-Je hebt een bacheloropleiding genoten, bij voorkeur in een mensgerichte richting.

-Je bent gedreven, resultaatsgericht en doelstellingen schrikken je niet af.

-Je kan je flexibel opstellen in veranderende situaties.

-Je hebt een positieve mindset die aanstekelijk werkt voor de rest van ons (superleuk) team en samenwerken staat hoog op je prioriteitenlijstje.

-Je haalt voldoening uit het warm maken en overtuigen van kandidaten.

-Je spreekt Nederlands, kennis van het Engels en Frans is een groot pluspunt.

OUR OFFER

-Een contract van onbepaalde duur

-Veel leermomenten en nieuwe uitdagingen

-Opleidingen en een persoonlijk groeitraject

-Veel fun en events

-Focus op work-life balance

-Een aantrekkelijk loon, samen met een bedrijfswagen en een uitgebreid pakket aan extra-legale voordelen

 

 

Sollicitatie­proces

Telefonische screening

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een jobbeurs of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een kort maar krachtig gesprek van een half uurtje. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan spreken we een datum en uur af waarop jij eens langskomt om face-to-face kennis te maken.

Ontmoet ons

Tijdens die eerste ontmoeting leer je onze manier van werken iets beter kennen. En dan krijg jij het woord. Niet om over het weer te vertellen, dat deden we al om het ijs te breken. Eerder om het eens over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben. Je technische skills mag je dan weer met de loyalty manager overlopen. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract bespreking

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor je eerste uitdaging. Succes!

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij PZ te werken?
Deze video’s geven je alvast een beeld van onze unieke bedrijfscultuur.

Solliciteer

Zin om te werken als PZ professional? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.