Payroll
professional

PZ, een Belgisch consultancybureau met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Voor hen verzorgen we alle HR zaken – van recruitment tot payroll en alles daar tussenin. En daar hebben we jou voor nodig. Want als payroll professional zorg jij voor een foutloze loon- en personeelsadministratie. Samen met de medewerkers op de payroll-afdeling van onze klant natuurlijk, met wie je één team vormt.

Your job

Jij gaat van de ene payroll-afdeling naar de andere, telkens met dezelfde missie: de loon- en personeelsadministratie perfect in orde brengen. Jij zorgt er dus voor dat alle salarissen, premies, vakantie- en ziektedagen correct geregistreerd, berekend en uitbetaald worden. Hebben de werknemers een vraag over hun ouderschapsverlof of de laatste loonbrief? Dan ben jij er om hen een volledig antwoord te geven.
Naast die operationele steun, adviseer je het payroll-departement ook in hun manier van werken en toekomstvisie. Jouw stem weegt dus door bij de groei van de hele afdeling.

Your skills

Jij hebt een hart voor HR administratie, dat merkt iedereen aan de nauwkeurigheid waarmee jij je werk doet. En het enthousiasme waarmee jij elke dag op het werk verschijnt. Die passie voor je vak ontdekte je tijdens je Bachelor of Master in Sociaal Werk, Handelswetenschappen of Psychologie. En dan vooral tijdens de lessen van Personeelswerk, HRM, Bedrijfspsychologie of een ander HR georiënteerd vak. Je vond dat zelfs zo boeiend, dat je vandaag nog altijd alle artikels en kleine lettertjes uit de sociale wetgeving kent.
Verder kun je je goed uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels en werk je vlot met payroll software zoals SAP en Oracle.

Our offer

Een project duurt gemiddeld 6 maanden. Daarna verhuis je naar onze volgende klant. Verwacht je dus aan veel variatie, veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen. No worries, daar krijg je ook heel wat extra opleidingen en trainingen voor. En natuurlijk een loon in verhouding met je prestaties, samen met een bedrijfswagen en een verzekeringspakket. En een fantastisch PZ team, uiteraard.

Sounds like a plan?

payroll-professional

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Telefonische screening

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een jobbeurs of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een kort maar krachtig gesprek van een half uurtje. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan spreken we een datum en uur af waarop jij eens langskomt om face-to-face kennis te maken.

Ontmoet ons

Tijdens die eerste ontmoeting leer je onze manier van werken iets beter kennen. En dan krijg jij het woord. Niet om over het weer te vertellen, dat deden we al om het ijs te breken. Eerder om het eens over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben. Je technische skills mag je dan weer met de loyalty manager overlopen. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract bespreking

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor je eerste uitdaging. Succes!

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij PZ te werken?
Bekijk de video’s van onze collega’s Diewertje & Stéphanie.

Solliciteer

Zin om te werken als PZ professional? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.