Recruiter

Zusterbedrijven PZ en JooS Consulting staan heel wat bekende bedrijven bij met advies omtrent financiële en HR processen. We zorgen ervoor dat op elk van de projecten de perfecte professional wordt ingeschakeld. Teneinde onze groei te ondersteunen zijn wij voor het hoofdkantoor te Niel op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Recruiter.

Your job

Als recruiter zal je deel uitmaken van een enthousiast en dynamisch team. In nauwe samenwerking met de Account Managers ga je aan de slag om het hele rekruteringsproces van A tot Z te beheren.

Je speurt verschillende kanalen af op zoek naar profielen met een achtergrond in HR of Finance.

Vervolgens screen je de kandidaten aan de hand van telefonische – en diepte-interviews. Daarnaast werk je mee aan employer branding door actief te zijn op sociale media en deel te nemen aan jobbeurzen.

Verder zorg je voor een correcte registratie van elke stap in het proces in onze database. Wekelijks rapporteer je over de stand van zaken aan de Recruitment Team Lead.

Your skills

Je hebt een hart voor human resources, dat merkt iedereen aan de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee jij elke dag op het werk verschijnt. Die passie voor je vak ontdekte je tijdens je Bachelor of Master in Sociaal Werk, Handelswetenschappen of Psychologie.
Bij voorkeur heb je reeds een eerste relevante ervaring opgedaan. Verder kun je je vlot uitdrukken in het Nederlands, en is een goede basis Frans en Engels vereist.

Our offer

Je komt terecht in een dynamische, leerrijke en teamgeoriënteerde werkomgeving met een informeel karakter. Dit zorgt voor een uitdagende carrière met veel contacten en de nodige variatie.

Wij bieden een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen. Naast de nodige betrokkenheid hechten wij veel waarde aan integriteit, verantwoordelijkheidszin en FUN !

Sounds like a plan?

recruiter

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Telefonische screening

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een jobbeurs of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een kort maar krachtig gesprek van een half uurtje. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan spreken we een datum en uur af waarop jij eens langskomt om face-to-face kennis te maken.

Ontmoet ons

Tijdens die eerste ontmoeting leer je onze manier van werken iets beter kennen. En dan krijg jij het woord. Niet om over het weer te vertellen, dat deden we al om het ijs te breken. Eerder om het eens over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben. Je technische skills mag je dan weer met de loyalty manager overlopen. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract bespreking

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor je eerste uitdaging. Succes!

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij PZ te werken?
Bekijk de video’s van onze collega’s Diewertje & Stéphanie.

Solliciteer

Zin om te werken als PZ professional? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.