Recruitment Academy

MEET PZ

Na 14 jaar kunnen we onszelf trots de grootste HR outsourcing partner op de Belgische markt noemen.  Bij PZ zijn er op dit moment al 150 gedreven HR consultants aan de slag.

 

PZ RECRUITMENT ACADEMY

We introduce to you…

onze PZ Recruitment Academy! Een unieke leerschool waarin we 5 enthousiaste profielen zonder een specifiek HR diploma in een intens opleidingstraject klaarstomen voor een job als recruiter.

Wat wij van jou verwachten? Dat je communicatief bent maar vooral veel goesting hebt om je te smijten in dit verhaal!

 

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Een voltijds contract bij PZ als HR consultant. Wij stomen je klaar voor een job als recruitment consultant, zodat jij aan de slag kan als consultant bij onze klanten.

Bijleren doe je door te werken op verschillende tijdelijke projecten bij grote klanten. Dit zorgt er voor dat jij ook breder kan groeien in je job. Starten bij rekruteren, belanden bij… The sky is the limit!

Naast een gevarieerde job start je bij PZ in een leuke omgeving met veel oog voor een persoonlijke opvolging. Tel daar nog een grote dosis fun bij dankzij de talrijke events die PZ aanbiedt, en je hebt de perfecte combinatie!

 

YOUR SKILLS

Je hebt een bachelor diploma

Je bent communicatief en weet van aanpakken

Je bent gedreven en ondernemend

Je hebt vooral veel zin om je te storten in dit unieke avontuur!

 

Ready to join our PZ Recruitment Academy?

 

recruitment-academy

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Telefonische screening

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een jobbeurs of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een kort maar krachtig gesprek van een half uurtje. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan spreken we een datum en uur af waarop jij eens langskomt om face-to-face kennis te maken.

Ontmoet ons

Tijdens die eerste ontmoeting leer je onze manier van werken iets beter kennen. En dan krijg jij het woord. Niet om over het weer te vertellen, dat deden we al om het ijs te breken. Eerder om het eens over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben. Je technische skills mag je dan weer met de loyalty manager overlopen. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract bespreking

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor je eerste uitdaging. Succes!

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij PZ te werken?
Bekijk de video’s van onze collega’s Diewertje & Stéphanie.

Solliciteer

Zin om te werken als PZ professional? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.