Recruitment
Professional

PZ, een Belgisch consultancybureau met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Voor hen verzorgen we alle HR zaken – van recruitment tot payroll en alles daar tussenin. Of beter gezegd, daar zorg jij als HR professional voor. Samen met de medewerkers op de HR afdeling van onze klant natuurlijk, met wie je één team vormt.

Your job

Bij PZ krijg je de kans om te werken bij multinationals om hen te ondersteunen in het rekruteringsproces. Je speurt verschillende kanalen af op zoek naar de juiste match en staat in voor telefonische screenings en diepte-interviews.
In nauw overleg met de Hiring Manager selecteer je de meest geschikte kandidaat. Je bent dus verantwoordelijk voor het volledige aanwervingsproces. Hierdoor krijg je de kans om veel bij te leren en dit in verschillende sectoren en bedrijfsomgevingen.

Your skills

Jij hebt een hart voor human resources, dat merkt iedereen aan de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee jij elke dag op het werk verschijnt. Die passie voor je vak ontdekte je tijdens je Bachelor of Master in Sociaal Werk, Handelswetenschappen of Psychologie.
Bij voorkeur heb je reeds een eerste relevante ervaring opgedaan. Verder kun je je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

Our offer

Een project duurt gemiddeld 6 maanden. Daarna verhuis je naar onze volgende klant. Verwacht je dus aan veel variatie, veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen.
No worries, daar krijg je ook heel wat extra opleidingen en trainingen voor. En natuurlijk een loon in verhouding met je prestaties, samen met een bedrijfswagen en extra-legale voordelen. En een fantastisch PZ team, uiteraard.

recruitment-professional

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Telefonische screening

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een jobbeurs of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een kort maar krachtig gesprek van een half uurtje. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan spreken we een datum en uur af waarop jij eens langskomt om face-to-face kennis te maken.

Ontmoet ons

Tijdens die eerste ontmoeting leer je onze manier van werken iets beter kennen. En dan krijg jij het woord. Niet om over het weer te vertellen, dat deden we al om het ijs te breken. Eerder om het eens over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben. Je technische skills mag je dan weer met de loyalty manager overlopen. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract bespreking

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor je eerste uitdaging. Succes!

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij PZ te werken?
Bekijk de video’s van onze collega’s Diewertje & Stéphanie.

Solliciteer

Zin om te werken als PZ professional? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.