United HR consultants voor betrouwbare HR partners van United Consulting. Extra hulp voor tijdelijke of voor langere periodes.

Betrouwbare
HR partner

Een consulting partner kies je – terecht – zorgvuldig uit. Onze getalenteerde hr professionals staan klaar om te helpen: tijdelijk of voor een langere periode, voor operationele taken of voor zuiver advies. Remote of onsite. Nog geen duidelijk zicht op de exacte duur en inhoud van uw project? Ook prima – dat bespreken we graag in een verkennend gesprek.

Loyalty manager Kimberly in driehoeksgesprek met HR consultant

Echte
mensen

Consulting is geen afgelijnd product dat u uit de rekken neemt als je het nodig hebt. Of een formule die u uit een programma tovert. Je hebt er échte mensen voor nodig. Van vlees en bloed. Reken maar dat PZ professionals een leuke vibe meebrengen. En een warme groepssfeer. En een mensgerichte cultuur. Alsof het je eigen medewerkers waren.

United Consulting zorgt voor tijdelijke extra kracht binnen HR dankzij consultants voor een bepaalde tijdsperiode.

De perfecte
match

Consulting is geen afgelijnd product dat je uit de rekken neemt als je het nodig hebt. Of een formule die uit een computerprogramma wordt getoverd. Daar heb je échte mensen voor nodig. Reken maar dat PZ professionals een leuke vibe meebrengen. En een warme groepssfeer. Alsof het je eigen medewerkers waren.

partner
op alle vlakken

Samen met onze zusterbedrijven hebben we een sterk netwerk in finance, hr en supply chain opgebouwd. Zo kunnen we voor elk project de perfecte professional inschakelen.

Waterfront

Op zoek naar een interim manager die voor een bepaalde periode een afdeling of de business draaiende houdt? Waterfront vindt de juiste kandidaat.

Supply Change

Supply chain processen op punt zetten & ondersteunen? Supply Change heeft de juiste profielen. Samen veranderen we de logistieke wereld.

JooS Consulting

Accounting, controlling, business administration & credit processen in handen van top professionals? JooS Consulting heeft jaren expertise in het vinden van de juiste mensen.

We are United

PZ maakt deel uit van de Belgische groep United Consulting. Onze eerste kantoren werden opgericht in 1998 en intussen zijn we uitgegroeid tot een trotse marktleider met meer dan 600 consultants aan boord.

Het is onze ambitie om de ideale werkomgeving te creëren voor onze professionals. Zo bieden we elk van hen uitdagende projecten, individuele coaching en premium opleidingen. Daarnaast streven we voortdurend naar het juiste evenwicht tussen professionele ontwikkeling en de kostbare tijd daarbuiten. Want persoonlijke groei, dat staat voor ons voorop. #WeAreUnited

Naar de website van United Consulting

De perfecte match voor tijdelijke hulp binnen HR van United Consulting.

Clients

Benieuwd welke sterke merken al klant zijn bij PZ?